1000 Gr Kovalı ve Kalıplı Mavi Oyun Kumu 716591

Fotoğraflar yükleniyor

149
İlan No 1613
İlan Tarihi 11 Mayıs 2022
Marka Oyuncak
Seri Beceri & Zeka Oyuncakları
Durum Sıfır

Renk : Resimdeki MAVİ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. .

Ne alacaksınız ? : heroes tarafından homecare adına üretilen  1000 GR Oyun kumu + 6 adet kalıp + 1 plastik kutu - 


ÇOCUKLARIN YARATICILIĞINI TEŞVİK EDER: CoolSand, çocukların istediklerini yapabilecekleri eğitici ve duyusal bir oyuncak setidir! Paketleyin, çekin, şekillendirin, kesin, kalıplayın ve sevin! Parmaklarınızın arasından akarken bu hissin tadını çıkarın. Bu oyun kumu hem eğlenceli hem eğitici, bu da onu her iki dünyanın da en iyisi yapıyor!

SAKLAMA KABI : Tutma, taşıma ve saklama için ideal, uygun bir yeniden kapatılabilir plastik kutu içinde ve 6 farklı eğlenceli şekiller oluşturabileceğiniz kalıpla birlikte gelir.ABD, Avrupa ve Asya güvenlik ve sağlık yönetmeliklerine uygundur. 3 yaş ve üzeri için uygundur.

SIKILABİLİR EĞLENCE: Kinetik Kum %98 kum ve %2 sihirdir! İnanılmaz kum sanatı yaratmak için çekin, şekillendirin ve kalıplayın. Kinetik Kum, çocuklara değil kendisine yapışır, böylece kolayca temizlenebilir ve saklanabilir! Alın, yoğurun, şekiller oluşturun, üzerine yazılar yazın, tekrar bozun.

DUYGUSAL EĞLENCE : Gözlerinizin önünde sızar, hareket eder ve erir. Parmakların arasından gerçek kum gibi akar ve tamamen kuru bırakır. Birbirine bastırıldığında kendine yapışır ve şeklini korur!

Kinetik Kum, çocukların yaratıcı ve duyusal becerilerini harekete geçirerek hayal edebilecekleri her şeyi tekrar tekrar yaratmalarına olanak tanır. Asla kurur ve toksik değildir, glüten ve kazein içermez.

RAHATLATICI VE SAKİNLEŞTİRİCİ : Bu kum, her yaş için rahatlamanın ve stres atmanın bir yoludur. Onunla nasıl oynarsanız oynayın, ister kalıplayın, ister kesin, ister parmaklarınızın arasından akmasına izin verin, rahatlamak için harika bir yoldur ve kıpır kıpır bir oyuncak olarak kullanılabilir.

Yorumlar
248 kez görüntülendi.
https://www.herbiseycii.com/uploads/images/reklam1500.png" target='_blank'>
BİZE ULAŞIN

ÜCRETSİZ Ulusal ve Bölgesel Kullanılabilir, mağaza, GET, vitrin gibi satışlar yapabileceğiniz gelişmiş  ilan portalıdır.